miercuri, octombrie 24, 2007

Cel mai lung şir de prezervative din lume în România


Cel mai lung lanţ de prezervative din lume, care va fi măsurat şi omologat ca atare de către reprezentanţii Guinness World Records, va fi înşiruit duminică 28 octombrie la Bucureşti în Piaţa Unirii, unde organizatorii îi aşteaptă pe cei interesaţi nu doar cu prezervative gata de a fi legate, ci şi cu muzică de calitate şi cadouri. Primul astfel de lanţ de prezervative măsura 2.715 metri şi număra 24.516 prezervative. Peste 1.400 de persoane şi-au adus contibuţia în construcţia simbolicului lanţ şi asta se întâmpla in Bankok, la 1 decembrie 2006. Mesajul unei astfel de manifestări sublinia că viaţa merită trăită şi protejată. Festivalul prilejuit de constuirea acestui lanţ s-a numit atunci Condom Chain of Life.
În România, duminică, va fi îndeplinită, spun organizatorii, provocarea de a construi un lanţ de prezervative mai lung decât cel existent şi omologat deja, iar prin acestă simbolică acţiune să se continue lupta împotriva HIV/SIDA prin conştientizarea unui număr cât mai mare de persoane cu privire la pericolul reprezentat de acest virus şi de acest sindrom specific uman.

Link eveniment: www.faccevreau.ro

7 comentarii:

Anonim spunea...

De ce oare prezervativul este pus mereu in discutie cand e vorba de SIDA si VIATA in acelasi timp??? Este oare prezervativul calea cea mai sigura de protectie a... vietii? Ma intreb cat impact are o astfel de actiune asupra persoanelor care nu folosesc prezervativ.
Din punctul meu de vedere as prefera niste actiuni ceva mai dure, mai incisive, care sa zgudie efectiv constiina cetatenilor destul de adormiti in ceea ce priveste astfel de idei.

Anonim spunea...

ar fi fain un lant al prezervativelor folosite... atunci da, s-ar vedea si consecintele unei astfel de actiuni.

Andrei Paval spunea...

personal consider ca problema de constiina, este direct proportionala cu educatia...si mai ales in acest gen de problema...la urma urmei, pe bune vorbind, nu se compara, aviz cunoscatorilor, sexul protejat cu prezervativ cu sexul fara prezervativ...insa aici intervin, normal, alte probleme, cum ar fi o buna cunoastere a partenerului de sex, si normal, unele cunostinte privind sexualitatea...cred ca tocmai aici este "Greul" la romani...mai simplu este este sa se combine rapid in discoteca, sa intre in toaleta, sa isi faca "treaba"..si sa iasa, nu?!ce zici Viorel de asta?

Anonim spunea...

Ce sa spun eu in discotecile unde am fost, putine la numar, am avut mereu preyervative la mine, si nu ca sa le folosex in buda :)) ci ca sa le dau altora. A aparut mereu si gandul ca s-ar putea sa fiu privit ciudat, sau ca as fi acuzat ca incurajez comportamentul sexual ocazional. Mi-am depasit aceste temeri cu timpul, asa cum mi-am depasit jena de a cere un prezervativ (sau mai multe) intr-un market. Este interesant sa te uiti la ceilalti cand soliciti un prezervativ la vanzator; incep chicotelile, privirile curioase si surprinse. Dovada ca lumea simpla tot SIMPLA a ramas. Nu vreau sa spun ca prezervativul este mantuitor, ceea ce spun insa e ca fara el am ajunge sa avem avorturi mai multe, BTS/ITS mai raspandite, copii nedoriti si uneori abandonati mai multi, vieti "distruse", morti premature etc.
Intrebarea este ce aleg acum? Tu ce alegi?

Anonim spunea...

macar daca asa vor pricepe si oamenii care "chicotesc" ca un prezervativ este mai ieftin decat un avort sau decat un tratament pentru o boala venerica.dar oare se va putea schimba mentalitatea oamenilor carora le este jena sa tina in mana un prezervativ?
considerand lucrul asta penibil sau celor care cred ca daca se duc la farmacie sau in alta parte sa cumpere prezervative li se va pune o eticheta pe care o vor purta toata viata.dupa care le este poate mai simplu sa se duca sa faca un avort sau sa se trateze de nu stiu ce boala.........ca doar acolo dispare rusinea ,sau poate chiar mai rau sa arunce copilul la gunoi..............ca asta nu este o mare rusine...cine vede?

Anonim spunea...

Prezervativul este necesar ca apendicele....pus la inceput si scos cand deviane inutil.... Iar prezervativul este tot o manifesrate a firescului, a naturalului....chit ca-i din cauciuc. Folositi-l !!!!

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.